Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/automob/public_html/bdcon.php on line 3
Despre Automobile Medias - masini second hand, inmatriculari auto Medias
» Contact rapid
Adresa: St. L. Roth, Nr. 8 (in curte la biroul notarial), Mediaş, Sibiu
Mobil: 0720 55 66 11
Tel: 0369 445 998
Fax: 0369 815 552

Despre Automobile Mediaş

SC Satilo SRL este o societate cu capital integral romanesc care activeaza pe piata de autoturisme noi si second hand din Medias si din imprejurimi. Firma detine un parc de masini second hand numit Automobile Medias, situat pe str. Sibiului nr. 45(colt cu Str. Iacob Pisso).

Automobile Medias este primul parc auto deschis in zona si a fost gandit ca un loc de prezentare si achizitionare a unei game de autoturisme noi si second hand foarte variata. Se adreseaza clientilor, persoane fizice sau juridice care si-au propus sa cumpere o masina de calitate, la un pret accesibil, de la un furnizor de incredere.

Masinile de la Automobile Medias sunt aduse preponderent din Germania. Oferta variata creaza un echilibru perfect intre calitatea oferita, pret si dotarile masinii. Aici se gasesc masini second hand pentru toate buzunarele, acesta fiind chiar si sloganul parcului Automobile Medias.

Pentru acei clienti din Medias sau din orice localitate din tara care isi doresc o masina deosebita, care vor sa personalizeze autoturismul pe care il cumpara prin dotarile si caracteristicile acestuia, Automobile Medias a creat un serviciu de aducere la comanda a masinilor noi sau second hand. In acest demers, in functie de suma pe care o au disponibila sunt aduse masini care indeplinesc din punct de vedere al dotarilor, culorii, motorizarii dorintele solicitantilor.

Un alt serviciu gandit pentru a veni in intampinarea clientilor persoane juridice este acela de achizitionare la cerere a diferitelor utilaje de care este nevoie in constructii, agricultura, foraj, fabrici producatoare, etc.

Oricine isi doreste sa cumpere o masina noua sau second hand de calitate este asteptat sa viziteze Automobile Medias.

© Copyright 2008 AUTOMOBILE MEDIAS
inmatriculari auto Medias :  parc auto :  masini second hand :  vanzari auto :  masini la comanda :  motociclete :  rulote :  utilaje
Auto Second Hand