Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/automob/public_html/bdcon.php on line 3
Masini la comanda - Automobile Medias
» Contact rapid
Adresa: St. L. Roth, Nr. 8 (in curte la biroul notarial), Mediaş, Sibiu
Mobil: 0720 55 66 11
Tel: 0369 445 998
Fax: 0369 815 552

Maşini la Comandă

SC Satilo SRL prin parcul de autoturisme noi si second-hand: Automobile Medias aduce la comanda pentru orice peroana fizica sau juridica din Medias si din tara masini noi sau second hand din Germania sau din alte tari europene. Conditiile sunt relativ simple. Daca cineva isi doreste o masina mai deosebita, cu anumite dotari mai greu de gasit sau pur si simplu vrea sa cumpere o masina care nu se afla in acel moment in parcul auto al firmei: Automobile Medias.

Procedura de achizitionare a unei masini prin comanda este gandita pentru a conferi siguranta si incredere reciproca. In functie de tipul autoturismului, de dotarile sau extrasele acestuia din momentul in care ati lansat comanda si pana cand primiti masina pot trece intre 5 si 10 zile.

Pasul 1: o discutie cat mai detaliata despre masina pe care o doriti, care este suma de care dispuneti, ce tip de masina doriti, care sunt dotarile fara de care nu ati mai dori sa achizitionati masina, culoare, etc… In acelasi timp veti fi permanent sfatuiti in legatura cu fiabilitatea unui motor sau a altuia, alegerea unor dotari cat mai necesare pentru a va incadra in pretul propus etc

Pasul 2: in functie de extrasele dorite vi se vor prezenta cateva masini care indeplinesc conditiile cerute. Pe baza fiecarui model se va discuta si vi se va raspunde la intrebari pentru a putea face alegerea cea mai buna.

Pasul 3: Deja stiti ce masina doriti sa cumparati, cat va costa si in cate zile ati putea sa o conduceti. Acum se stabileste comisionul in functie de valoarea autoturismului pe care-l doriti.

Pasul 4: Comanda dvs este inregistrata si din acest moment este o chestiune de zile pana cand autoturismul pe care vi-l doriti va intra in posesia dvs.

Pasul 5: V-a fost adusa masina si se semneaza actul de vanzare – cumparare. Daca doriti ca actele pentru inmatricularea masinii sa fie realizate tot de catre SC Satilo SRL nu trebuie decat sa va faceti cunoscuta dorinta.

Pasul 6: Masina dvs este inmatriculata.

Pasul 7: Daca dupa o anumita perioada doriti sa vindeti masina pe care ati cumparat-o prin intermediul SC Satilo SRL puteti beneficia de evaluarea masinii, de consiliere si de toate mecanismele de vanzare de care dispune firma (internet, prezenta in parc, reclama, etc).

Chiar daca poate in acest moment vi se pare un demers dificil, ceea ce va recomandam este sa vizitati Automobile Medias, parcul de masini noi si second-hand din Medias de pe Soseaua Sibiului colt cu Str. Iacob Pisso. In urma unei discutii avute cu reprezentantii firmei SC Satilo SRL va veti convinge cat de sigur si comod este sa vi se aduca o masina la comanda. … Asta in cazul in care nu gasiti deja in parc masina pe care o doriti.


© Copyright 2008 AUTOMOBILE MEDIAS
inmatriculari auto Medias :  parc auto :  masini second hand :  vanzari auto :  masini la comanda :  motociclete :  rulote :  utilaje
Auto Second Hand